TAFELS VAN DYYK

Een eetkamertafel is een sfeermaker. Het middelpunt van gezelligheid, een verbinder. De tafelmodellen van Dyyk zijn gericht op die rol. Voorzien van een vleugje eigenzinnigheid die Dyyk kenmerkt, die de meubels karakter geven en uniek maken. Maar toch vooral het oog voor de ruimte die plaats biedt aan een ieder die wil aanschuiven.

Model Balou heeft met de afgeronde hoeken echt iets eigens. Het verjongde houten blad in combinatie met een ‘zwaar’ metalen onderstel maakt deze eettafel echt van deze tijd. 

Een ronde tafel is als een ontvangst met open armen; een warm welkom voor een ieder die plaats wil nemen. Model Stella is het middelpunt van de eetkamer. Door de kruislings geplaatste zwarte  poten krijgt de tafel een speels karakter. 

Model Mimo laat zien dat praktisch vermogen niet ten koste hoeft te gaan van het ontwerp. Het handige, verfijnde onderstel maakt plaats voor een maximaal gezelschap.

De slanke poten van eettafel Kyono vestigen de aandacht volledig op het flinterdunne keramieken blad. Even denk je dat het blad zweeft, maar het belandt daarna weer gauw met vier poten op de grond.

Met model Giro is de cirkel rond. Juist hier staan de vormen in dienst van de functie. Een ronde voet biedt houvast aan een rond houten blad, via een rechte (ronde) kolom.

ACE

Rechte lijnen, subtiel profiel: in een klap raak. De unieke aderen in het keramieken blad van model Ace geeft de tafel de details mee die hij verdient. Het metalen onderstel houdt het blad subtiel op zijn plaats.

LIV

Model Liv is zachtaardig en verfijnd. De volledig houten uitgave van deze eettafel heeft een frisse uitstraling, verjongd iedere keuken of eetkamer.