Selected & Create

Unieke ontwerpen

Make it your own

Selected & Create

Het afwisselende en moderne design van Dyyk-meubels weerspiegelen de kracht van onze collectie. Onze designers zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling en uitwerking van nieuwe, unieke ontwerpen. Dyyk kiest daarbij zorgvuldig tussen de verschillende stof-, hout- en leersoorten en de mogelijkheden voor het frame. Met als belangrijk doel streven om zoveel mogelijk comfortabele uitvoeringsopties van een model te creëren.

Met Selected & Create biedt Dyyk jou de mogelijkheid het design van onze meubels te customizen.

Bij Selected bieden we je een door ons geselecteerd aanbod aan modelopties. Het voordeel van deze vooraf samengestelde uitvoeringen is dat deze sneller leverbaar zijn. Zo nemen we jouw keuzestress grotendeels weg en zorgen we dat je snel kunt genieten van het comfort van onze meubels.

Bij Create ga je zelf op de stoel van de designer zitten. Neem online een kijkje in het ruime aanbod van uitvoeringsmogelijkheden en selecteer zelf uw unieke favoriete samenstelling. Vervolgens kun je bij één van onze geselecteerde dealers in de buurt een keuze maken uit de talloze combinaties van stof-, hout-, leer- en keramieksoorten.

Ga nu naar onze collectie en kies voor Selected of Create!

Dyyk_Selected_Icon_Black_white
Selected for you
Jouw design altijd op voorraad door geselecteerde uitvoeringen

Wij hebben uit alle mogelijkheden die onze collectie te bieden heeft, een selectie gemaakt. Deze variaties zijn altijd eigenzinnig en on trend. Door vast een selectie te maken, kunnen we garanderen dat jij jouw meubel snel in huis hebt.

Dyyk_Created_Icon_Black@0,75x
Create it yourself
Creëer je eigen uitstraling die past bij jouw unieke stijl

Pas een van onze modellen naar jouw eigen smaak aan. De collectie van Dyyk biedt vele mogelijkheden door het brede aanbod van verschillende stoffen, houtsoorten, tafelbladen en onderstellen. Pak de rol van designer en maak jouw unieke ontwerp!