Keramiek: oersterk, luxueus en uniek

Keramiek: oersterk, luxueus en uniek

De tafelbladen hebben een luxueuze uitstraling.

Bij binnenkomst in een woonkamer valt je oog er gelijk op. Is het de luxueuze uitstraling van het materiaal? Is het de souplesse van de afwerking van het blad die het onderstel bijna doet vergeten? Is het de weerkaatsing van de unieke afwijkingen in de natuurlijk ogende tafel?

Je zou het wel even willen aanraken, puur om te voelen of het materiaal ook echt zo hard is als het eruit ziet. Want een ding is zeker: dit blad heb je nog nooit eerder gezien. Ieder keramieken tafelblad staat namelijk volledig op zichzelf, want het is vormgegeven door natuurlijke grondstoffen.

Keramiek is een oersterk natuurlijk materiaal dat zeer goed bestand is tegen hoge en lage temperaturen en daarnaast beschikt over een hoge stoot- en krasvastheid. De tafelbladen worden onder een hoge temperatuur gebakken, wat er voor zorgt dat de bladen zowel licht als zeer sterk zijn. Dat maakt keramiek ideaal in het gebruik als eettafelblad of salontafelblad – iets dat je vandaag de dag steeds vaker terugziet in woon- en eetkamers.

De tafelbladen hebben een luxueuze uitstraling. De unieke aderen, die door het productieproces zijn ontstaan, brengen het blad tot leven in je woonkamer. De aderen in het blad zorgen ervoor dat je iedere dag weer door iets anders wordt aangetrokken. Keramiek blijft verrassen.

De voordelen van keramische tafelbladen zitten vooral in de gebruiksvriendelijkheid. Het natuurlijke materiaal is goed bestand schokken en krassen. Ook van hitte of kou schrikt keramiek niet. Een hete pan kan eenvoudig op het tafelblad worden geplaatst. Een belangrijk voordeel vind je daarnaast in het onderhoud: keramieken tafelbladen zijn eenvoudig schoon te maken. Neem een vochtige doek en verwijder eenvoudig alle oppervlakkige vlekken na een avond gezellig tafelen.

Keramische tafelbladen zijn bij Dyyk in een tiental verschillende kleuren verkrijgbaar.

Check ze allemaal op de pagina ons keramiek. Klik hier om ons keramiek te bekijken en kies je favoriet.