Home / Dyyk shop / Meubel verzorgingsproducten

Textile Care Kit – Clean & Protect

Productspecificaties

Deze complete set meubelonderhoudsmiddelen bevat drie gespecialiseerde producten voor het optimaal reinigen en beschermen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen. De Textile Clean & Protect Set houdt nieuwe meubelen in goede conditie. De beschermers zijn te gebruiken op alle textielsoorten! Ideaal voor (zit)meubelen.


Deze verzorgingsset bevat:
– 500 ml Textile Protector
– 500 ml Textile Cleantex

– Reinigingswashand
– Doek

Bezorging

We bezorgen in heel Nederland. In de e-mailbevestiging die u van ons ontvangt, staat meer uitleg over de bezorgmethode die op de bestelling van toepassing is. Als een bestelling bestaat uit artikelen met verschillende levertijden, dan voegen we de artikelen samen zodat de bestelling in één keer bezorgd kan worden.

Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we, in verband met de oversteek, 1 of 2 dagen later dan de geplande bezorgdatum.

Garantie

Op dit product is de wettelijke aankoop garantie van toepassing. Meer informatie over retourneren vindt u op de retourpagina.

Textiel is een veelzijdig en warm materiaal, waaraan u met enige zorg en aandacht, langdurig plezier beleeft. Deze set bevat twee gespecialiseerde producten voor het optimaal beschermen en reinigen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen.

Oorspronkelijke prijs was: €23.50.Huidige prijs is: €18.95. incl btw